salgsudvikling

Posted by on May 14, 2012 in salgsuddannelse, Sælgertræning | Comments Off on salgsudvikling

Salgsudvikling

Gennem de sidste års nedtur har mange virksomheder stoppet uddannelsen af salgsstyrken.
Det er en stor fejl.
Det er nu der kan vindes markedsandele.
Mange virksomheder har under finanskrisen fundet ud af, at deres sælgere måske har glemt den grundlægende salgsteknik. De har ikke gennemført opsøgende salg gennem de gode år, så nu er de rustne.
Det der mangler er motivation og traditionel salgs træning og salgscoaching.
Nu kan landets sælgere få den motivation de har brug for i kølvandet på finanskrisen.
På www.youtube.com/salgskurser ligger en lang række interview frit tilgængelig med inspiration om alle de tricks og dyder som måske er glemt. De er ment som inspiration til salgschefer og sælgere der vil kunne nikke genkendende til nogle af de råd der gives men de vil helt sikkert også kunne få aha oplevelser og tips og trick.
Mange af sælgerne har de seneste mange år ikke solgt. Det er kunderne, der har købt, og sælgerne har siddet aggressivt og ventet ved telefonen.
Hvem skal skabe væksten?- Det er sælgerne, der skal skabe væksten.
Det bliver de virksomheder der bedst rustet der vinder markedsandele, når markedet vender.
Mange virksomheder bruger krisen som en undskyldning for at stoppe salgskurser.
Amerikanske analyser peger på at det er 3 gange dyrere at få en kunde ved hjælp af opsøgende salg frem for markedsføring, der får kunden til selv at henvende sig.
Det store spørgsmål er om det er det samme der gør sig gældende i Danmark.
Bliver det de virksomheder der vælger ikke at spare på sælgernes uddannelse og salgscoaching, der vinder marked eller dem der markedsfører sig ud af krisen der vinder? Det vil tiden vise. Men en ting er helt sikkert.
Vi kan ikke spare os ud af krisen, vi kan sælge os ud af krisen.

Gennem de sidste års nedtur har mange virksomheder stoppet uddannelsen af salgsstyrken. Det er en stor fejl.Det er nu der kan vindes markedsandele.Mange virksomheder har under finanskrisen fundet ud af, at deres sælgere måske har glemt den grundlægende salgsteknik. De har ikke gennemført opsøgende salg gennem de gode år, så nu er de rustne.
Det der mangler er motivation og traditionel salgs træning og salgscoaching.Nu kan landets sælgere få den motivation de har brug for i kølvandet på finanskrisen.På www.youtube.com/salgskurser ligger en lang række interview frit tilgængelig med inspiration om alle de tricks og dyder som måske er glemt. De er ment som inspiration til salgschefer og sælgere der vil kunne nikke genkendende til nogle af de råd der gives men de vil helt sikkert også kunne få aha oplevelser og tips og trick.Mange af sælgerne har de seneste mange år ikke solgt. Det er kunderne, der har købt, og sælgerne har siddet aggressivt og ventet ved telefonen.
Hvem skal skabe væksten?- Det er sælgerne, der skal skabe væksten.Det bliver de virksomheder der bedst rustet der vinder markedsandele, når markedet vender.Mange virksomheder bruger krisen som en undskyldning for at stoppe salgskurser.Amerikanske analyser peger på at det er 3 gange dyrere at få en kunde ved hjælp af opsøgende salg frem for markedsføring, der får kunden til selv at henvende sig.
Det store spørgsmål er om det er det samme der gør sig gældende i Danmark.Bliver det de virksomheder der vælger ikke at spare på sælgernes uddannelse og salgscoaching, der vinder marked eller dem der markedsfører sig ud af krisen der vinder? Det vil tiden vise. Men en ting er helt sikkert.Vi kan ikke spare os ud af krisen, vi kan sælge os ud af krisen.

salgsudvikling