Salgskurser og salgscoaching

Posted by on January 1, 2018 in Grundbog i salg, salgskurser, salgskursus, salgsuddannelse, Sælgertræning, Uncategorized | Comments Off on Salgskurser og salgscoaching

Den ”gamle” salgsmetode med face to face salg, findes i høj grad stadigvæk.

Men verden har ændret sig, i forbindelse med at internettet har taget mere og mere over.

Dette har også betydet en ændret i hvordan salgskurser skal sættes op, og hvordan undervisere underviser, og hvilke emner og områder der fokuseres på. Robert Jakobsen har været sælger gennem 25 år.

Han har således været med igennem denne transformation fra kun offline salg, til at salg både omhandler offline og online salg. Derfor har han også måtte ændre sine salgskurser, til at omfatte online salg.

Faktisk er online salg noget der har fascineret ham utrolig meget, og han har således valg at fokuserer meget på dette område.

Både således at han i sine salgskurser, kan give den rigtige undervisning, i hvad der skal gøres, men lige så meget fordi det er en interesse der fanger ham.

Det er især det at få potentielle brugere, som klikker ind på en hjemmeside, til rent faktisk at fortager et køb (en såkaldt konvertering).

Der findes mange måder at holde på potentielle, og også eksisterende kunders opmærksomhed.

Dette er også noget Robert underviser i, på sine salgskurser.

En fælde som mange ”gamle” sælgere går i, eller når man har været sælger i nogle år, er at man får en rutine at gøre tingene på.

Det er heller ikke altid kun dårligt, men i og med at det er nye mennesker man skal sælge til hver gang, vil disse mennesker reagere på forskellige måder.

Derfor er det vigtigt at man som sælger kan forny sig, og følge med tiden.

Til det har Robert i sine salgskurser, nogle særdeles gode værktøjer, som både vil fremme salget for virksomheden, og som vil gøre virksomhedens sælgere dygtigere.

Det at være sælger, både online og offline sælger, handler i høj grad om selvtillid.

Derfor er Salgskurser og salgscoaching altid nødvendigt

Der findes en hel række forskellige teknikker man kan bruge for at komme nærmere kunden, og ind på det personlige plan.

Men det er ikke kun hvad man siger, der har betydning for at være en god sælger.

Dit kropsprog, præsentation, stemmeføring, empati osv., spiller en stor rolle, for at kunne sælge dine produkter eller service ydelser.

Alle disse parametre og forskellige teknikker, er også noget Rober Jakobsen beskæftiger sig med. De vil sige at i hans salgskurser, også omhandler salgspsykologi.

For hele tiden at blive dygtigere til det han laver, har Robert skrevet 4 bøger om salg, som der også kan ses på hjemmesiden. Så vel som for at hjælpe andre med de ting Robert beskæftiger sig med i hverdagen, har det også hjulpet ham at skrive disse bøger, og han har derved også fået en meget større ballast, når det kommer til undervisning i salg og hans salgskurser.

I bund og grund handler det at sælge jo om at skaffe penge til virksomheden. Derfor er der også mange firmaer, som har brugt Robert og hans salgskurser, for at deres sælgere skal blive bedre til at sælge. Han har aldrig haft nogle negative feedback fra sine salgskurser, og er yders kompetent til det han underviser i.