Vil du forbedre salgs effektiviteten i dit firma? Prøv med salgskurser

Posted by on January 18, 2016 in salgskurser, salgskursus, salgsuddannelse, Sælgertræning | Comments Off on Vil du forbedre salgs effektiviteten i dit firma? Prøv med salgskurser

Salgskurser

Vil du forbedre salgs effektiviteten i dit firma?

Salgskurser.info udbyder topprofessionelle kurser for ledere og medarbejdere som sikrer dit firma resultater  normalt med minimum 20% større omsætning.

Salgskurser.info udbyder mange forskellige sælgeruddannelser, som indeholder effektiv salgstræning. Udover vores sælger uddannelser, afholder salgskurser.info tillige en uddannelse i præsentationsteknik med mulighed for video optagelse samt hjælp fra professionelle skuespillere.

På alle kurser har du mulighed for personlig feedback. Samt personligheds test / DISC profil.

Hos os kan dit salgspersonale få et salgskursus, der gør en forskel. Robert er nemlig forfatter til 4 bøger om salg og er en af de ledende indenfor salgstræning i Danmark.

Et salgskursus hos os er ydermere sammensat på en måde, så teori og praksis er integreret i hele forløbet.

Vi kommer rundt om alle aspekter af et salgsforløb, så du bliver i stand til at øge dit salg med 20% efter at have deltaget på vores salgskurser.

Undervejs i forløbet arbejder vi endvidere med din egen udvikling af dine kompetencer såvel som indvendingsbehandling, mens du løbende får personlig sparring på din salgsteknik.

Derudover kan din virksomhed få assistance til forretningsudvikling af vores konsulenter gennem salgsstrategi og opfølgningssystemer.

Vil i have hjælp til salgstræning eller måske et kursus i salgsteknik så ring 22321952

Salgskurser.info er en del af salgsstrategi.dk

salgskurser, salgstræning. salgsundervisning